Ay SGK Tipi Engel Derece Zorunlu Bes Maaş Tipi Maaş Gün Brüt Maaş SGK Matrahı SGK Primi İŞSİZLİK Primi Engellilik İndirimi Gelir Vergisi Matrahı Kümülatif Gelir Vergisi Matrahı Gelir Vergisi Asgari Ücret Kümülatif Matrahı Asgari Ücret Gelir Vergisi Kesilecek Gelir Vergisi Damga Vergisi Matrahı Damga Vergisi Otomatik Katılımlı BES Net Hakediş SGK İşveren İŞSİZLİK İşveren Maliyet Hazine Yardımı Maliyet %5 İndirimli
Ocak - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Şubat - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mart - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nisan - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mayıs - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Haziran - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Temmuz - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ağustos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Eylül - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ekim - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kasım - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Aralık - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Toplam - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

İnternet üzerinde sunulan maaş hesaplama araçlarının sonuçlarını, şirketinizde gerçekleştirilen bordro hesaplamalarıyla doğrudan karşılaştırmamak önemlidir. Lütfen unutmayınız, online maaş hesaplama araçları sadece temel maaş hesaplamalarını yapmak üzere tasarlanmıştır. Bu hesaplamalar, şirket içi bordro süreçlerinizde uygulanan detaylı ve kapsamlı hesaplamaların yerini tutamaz.

Şirketinizde yapılan bordro hesaplamaları, maaşın yanı sıra çeşitli yan haklar, vergisel düzenlemeler ve çeşitli istisnaları içerebilir. Bu faktörler, online hesaplama araçlarında genellikle yer almaz. Dolayısıyla, bu iki sistemin sonuçlarının her zaman tam olarak örtüşmesini beklemek gerçekçi olmayacaktır.

Bu hesaplamada yer alan bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır ve "hesapla.blog" bilgilerin doğruluğuna dair herhangi bir garanti vermemektedir. Şirketinizi, işinizi, finansmanınızı ya da mali durumunuzu etkileyecek herhangi bir karar ya da aksiyon almadan, yetkin bir profesyonel uzmana danışın. "hesapla.blog" bu hesaplamada yer alan bilgilerin üçüncü kişiler tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Bugün 2 defa maaş hesaplaması yapılmıştır.

Bu hafta 3 defa maaş hesaplaması yapılmıştır.

Bu ay 5 defa maaş hesaplaması yapılmıştır.

Toplam 3614 defa maaş hesaplaması yapılmıştır.